Cégtörténet Szolgáltatások Elérhetőség Galéria Partnerek Deutsch
 

Cégtörténet

Tisztelt Látogatóink!


Molnár Gábor vagyok az MG SPED BT ügyvezetője, és ezúton szeretném bemutatni Önöknek cégem megalakulásának történetét.

Édesapám, Molnár Antal 1984-ben egy darab IFA tgk-val kezdte saját vállalkozását. Az évek folyamán a pontosságának, megbízhatóságának és munka szeretetének köszönhetően folyamatosan képes volt az újításra melynek nyomán 1991-ben a belföldi fuvarozás kibővült nemzetközi áruszállítással. A 90-es évek nyújtotta lehetőségeket kihasználva folyamatosan bővítette a gépparkot, mely az ezredforduló derekára már öt db 7.5 tonnás autóból állt.

Jómagam az iskolai tanulmányaim elvégzése után szintén részt vállaltam a családi vállalkozásban, mint gépkocsivezető, hogy megtanuljam, elsajátítsam az árufuvarozás alapjait.

Egyre növekvő megrendelőink száma miatt terveinkben szerepelt autóparkunk bővítése új nyerges szerelvények vásárlásával.

Ennek tudatában 2003 tavaszán megalapítottuk az MG SPED BT-t mely vállalkozás már nem csak a nemzetközi szállítással, hanem fuvarszervezéssel is foglalkozik.

2004 május 1-vel az uniós csatlakozásunk lehetővé tette az új szerelvényeink munkába állítását. A változó piaci helyzet ellenére sikerült ügyfeleink számát emelni melyből kifolyólag munkáink egy részét az időközben kialakult alvállalkozói körünk látja el.

Számomra nagyon fontos a jó kollegális légkör mely biztosíték arra, hogy autóink pontosan és megbízhatóan lássák el feladataikat. Munkatársaim szintén szem előtt tartják, hogy megrendelőink maximálisan elégedettek legyenek az általunk nyújtott szolgáltatásokkal mely a piacon való maradás elengedhetetlen feltétele.

 

 
© 2010 MG Sped Bt.
Minden jog fenntartva.